PEAK recovery: herstel als een topsporter

Herstellen is net zo belangrijk als presteren. Neem het maar aan van topsporters: ook zij nemen na intense periodes weer momenten van rust. 

Ondernemen heeft aan het tempo van tegenwoordig heel wat weg van topsport. Daarom helpt PEAK Coaching je om tijd te maken voor ontspanning van je lichaam en je geest met ons recovery aanbod. 

MASSAGE

Fysiek

Herbronnen tussen de drukte door? Uit je hoofd, terug in je lijf? Een massage aan huis helpt je ontspannen en optimaal herstellen van stressmomenten met impact. Variatie tussen sport-, ontspannings- en zwangerschapsmassage. Mogelijk gemaakt dankzij de beste massagetherapeuten in België.

personal trainer
therapeut massage ligtafel
ondernemer in ijsbad
personal trainer

ijsbaden

Fysiek

Klaar voor een korte stressprikkel die je hypergefocust maakt, je stressrespons aanpakt en je weerbaarheid verhoogt? Neem onder begeleiding van een professionele coach een ijsbad aan huis. Klaar om in te boeken in onze app?

Lees meer over de kracht van koude
fit coach ondernemer

CUPPING

Fysiek

Als onderdeel van de Traditionele Chinese geneeskunde ontspant cupping je bindweefsel, met minder lichaamskwalen als resultaat. Ook vermoeidheid, spanningshoofdpijn en schouder- en rugklachten verminderen na een cupping sessie waardoor jij gemakkelijker door je dag gaat.

Beschikbaar in de app vanaf 12 juni

personal trainer
cupping therapie spierpijn
Terug naar overzicht
Wij zetten jouw gezondheid in onze agenda.
Stel niet langer uit en maak nu werk van jouw eerste stappen richting jouw persoonlijk doelen. Jouw welzijn komt op de eerste plaats.
BOEK JOUW GRATIS INTAKE
1. Boek gratis jouw intake
2. Vertel ons wat je nodig hebt en we leggen samen je persoonlijke doelen vast.
3. Kies hoeveel keer per week je wil trainen.
4. Leg je eerste sessie vast via de app en kies waar je wil sporten.
5. Komt er toch iets tussen? Annuleer je sessie tot 24 uur op voorhand zonder ze kwijt te spelen.

Inzichten

Onze coaches motiveren en begeleiden over heel Vlaanderen ondernemers om gezonder te leven en hun energiepeil te boosten. Bekijk onze artikels boordevol handig tips!

BEKIJK ONZE ARTIKELS