Personal trainer Kortrijk gezocht? Wij pakken je goede voornemens aan.

Meer conditie, gezonder eten, meer focus of mentale rust ervaren: PEAK Coaching biedt personal coaching op maat voor ondernemers en leidinggevenden in regio Kortrijk, waar en wanneer je wil.

Meer info? Boek je gratis  intake en ontdek hoe je ideale traject eruitziet. Aangepast aan jouw noden.

Boek gratis intake call
BOEK GRATIS INTAKE

Jouw personal coach in Kortrijk helpt je fysiek én mentaal fitter worden.

BEN JIJ DIT?

  • Een agenda waar je geen gaatje vindt
  • Vaker op restaurant dan thuis
  • Gezondheidskwalen ten top
  • Weinig drive om te blijven sporten
  • Al jouw tijd gaat naar je business

WIJ REGELEN DIT:

  • Een haalbare, gezonde lifestyle
  • Gezonder worden en toch af en toe zondigen
  • Minder fysieke kwalen
  • Sporten is deel van je routine
  • Je hebt meer focus en energie om te ondernemen

Jouw personal coach in Kortrijk, waar en wanneer je wil.

Onze personal trainers in regio Kortrijk staan van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat voor je klaar. Bij je thuis, op kantoor, aan de Broeltorens of Astrid Park? Jij kiest. Wij brengen al het materiaal mee dat nodig is, en jij verliest geen tijd met de verplaatsing.

personal trainer
personal coach Kortrijk
Personal trainer kortrijk foto
personal trainer

Op maat van je drukbezette agenda

Wij begrijpen hoe vol je dagen zitten en hoe moeilijk het is om consistent te blijven bewegen. Daarom zijn onze personal coaches in regio Kortrijk flexibel. We trainen op jouw schema. Bovendien gaat een sessie inboeken makkelijker dan ooit met de PEAK Coaching app. In een handomdraai leg je jouw volgende sessie in Kortrijk vast met jouw coach naar keuze. 

fit coach ondernemer
personal coach Kortrijk
personal trainer

Op maat van je drukbezette agenda

Wij begrijpen hoe vol je dagen zitten en hoe moeilijk het is om consistent te blijven bewegen. Daarom zijn onze personal coaches in regio Kortrijk flexibel. We trainen op jouw schema. Bovendien gaat een sessie inboeken makkelijker dan ooit met de PEAK Coaching app. In een handomdraai leg je jouw volgende sessie in Kortrijk vast met jouw coach naar keuze. 

Afgestemd op jouw niveau

Bij PEAK Coaching boek je meer dan alleen een ‘personal COACH’: het zijn personal coaches die je op meerdere vlakken ondersteunen en beter willen maken. Heb je ergens pijn, slaap je slecht, heb je veel stress, of wil je trainen voor de CAAAP Duatlon Triatlon Kortrijk? Onze PEAK coaches werken samen met jou toe naar jouw doelen. 

personal trainer
coaching Kortrijk
BOEK GRATIS INTAKE

Your coach, one click away!

Onze personal coaches in Kortrijk

Eerst zien, dan geloven? Claim je gratis try-out sessie.


Ben je benieuwd waar je nu staat en waar je naartoe kan? Vraag dan je gratis sessie aan bij PEAK Coaching. In een try-out sessie luisteren we naar je huidige situatie, je ambities en waar je focuspunten liggen op vlak van gezondheid. Niets te verliezen, toch?

Claim gratis try-out sessie
Deze drukbezette ondernemers gingen je voor
MEER SUCCESVERHALEN
Joëlle Speltdooren
Jo Leona
“Dankzij massage aan huis vind ik verlichting bij schouder- en rugpijn. Ik hoef me helemaal niet te verplaatsen, maar kan gewoon een therapeut aan huis boeken met mijn PEAK Coins. Een heel leuke ervaring.”
Katrien Vermeire
John & Jane
“PEAK Coaching zorgt ervoor dat ik me weer kan opladen om te sporten. Ook op de momenten dat mijn trainer er niet is. Als je een uur hebt gesport, kan je als ondernemer weer de wereld aan. Als stress echt de bovenhand neemt, heb ik nu de ademhalingstools om tot rust te komen.”
Tanguy Serraes
HLVC
“Ik heb voor PEAK Coaching gekozen omdat ik energieker aan mijn dag wil beginnen. Dankzij de persoonlijke aanpak van Seppe en zijn trainers ben ik veel fitter en scherper. Fysiek, maar ook mentaal.”
1. Boek gratis jouw intake
2. Vertel ons wat je nodig hebt en we leggen samen je persoonlijke doelen vast.
3. Kies hoeveel keer per week je wil trainen.
4. Leg je eerste sessie vast via de app en kies waar je wil sporten.
5. Komt er toch iets tussen? Annuleer je sessie tot 24 uur op voorhand zonder ze kwijt te spelen.

Inzichten

Onze coaches motiveren en begeleiden over heel Vlaanderen ondernemers om gezonder te leven en hun energiepeil te boosten. Bekijk onze artikels boordevol handig tips!

BEKIJK ONZE ARTIKELS

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn sessie annuleren?
Tot 24u op voorhand kan je je sessie annuleren zonder kosten. Je krijgt je coins dan terug en je kan er een nieuwe sessie mee boeken. Last-minute annulaties zijn niet terugbetaald - ook bij wijze van extra motivatie natuurlijk!
Tussen welke tijdstippen kan ik een sessie plannen?
We matchen jou met een personal coach, online of in je regio. Je personal coach kan er al aan beginnen om 06.30 u ‘s ochtends. Je kan een sessie vastleggen tot 21.00 u ‘s avonds. Door de flexibele beschikbaarheid van onze coaches vind je in je drukke agenda toch tijd om aan je gezondheid te werken.
Hoelang zijn mijn coins geldig?
Jouw coins zijn 18 maanden geldig. Als klant beslis je zelf met welke frequentie je sessies wil inplannen. Sommige klanten kiezen voor 2 keer per week, anderen voor 3 of meerdere keren. Ben je toch op reis voor langere tijd? Dan kunnen je coins tijdelijk bevroren worden zodat je ze niet verliest.
Kan ik als ondernemer de kosten van coaching inbrengen?
In de meeste gevallen zijn de kosten aftrekbaar, omdat we werken aan je algemene gezondheid als ondernemer. We besteden niet alleen aandacht aan sport en beweging, maar ook aan slaap, ademhaling, voeding en mentale gezondheid.
Kan ik ook sportsessies boeken met een collega of partner, of moet het alleen?
Duo-trainen met je partner of zelfs met je management team: dat is allemaal mogelijk. Je kan dit het best aanvragen via het contactformulier op onze website.
Moet ik inboeken op een vast tijdstip?
Neen! Dat is een van de voordelen van PEAK Coaching. Jij kiest elke week wanneer je begeleiding wilt, en onze coaches en experten stemmen hun agenda af op die van jou. Met de PEAK Coaching app gaat dat heel gemakkelijk. Hou je je liever aan een routine? Dan kies je gewoon elke week hetzelfde moment.
Welke sessies kan ik allemaal boeken?
Het aanbod van PEAK Coaching is enorm gevarieerd: personal training, yoga, boks, endurance coaching, massage en cupping, ijsbaden, food coaching en mental coaching. En dat allemaal te boeken via de app, waar en wanneer jij wil.
Zijn de coaches bij PEAK Coaching ervaren?
Jazeker. Een PEAK coach wordt zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en mindset. Elke coach die bij ons start, wordt ook intern opgeleid over onze way of working. Daardoor is elke coach bij PEAK Coaching een expert in het vak.
Waar kan ik sessies laten doorgaan?
Dat kies jij. Bij personal training kun je bijvoorbeeld kiezen om thuis, in het park of op het strand te trainen. Bij sessies zoals massage of cupping heb je logischerwijs een rustige setting nodig, en is het bijvoorbeeld aan huis.
Hoe lang duurt een sessie bij PEAK Coaching?
Zowat iedere sessie duurt ongeveer een uur.
Waar in Kortrijk kan ik trainen?
Onze personal trainers in Kortrijk komen naar eender welke plek die handig is voor jou. Binnen, buiten, bij je thuis, op je werk, in een park in het Kortrijkse… 
Kan ik ook trainen buiten de regio Kortrijk? 
PEAK Coaching is actief in heel Vlaanderen, ook buiten Kortrijk. Ben je vaak in een andere provincie? Geen probleem, dan matchen we jou zonder problemen met een andere personal coach bij jou in de buurt.
Heb ik materiaal nodig? 
Buiten je sportkleren en water hoef jij niets te voorzien. Onze personal coaches hebben al het nodige materiaal bij, inclusief trainingsmatjes.
Welke soorten trainingen mag ik verwachten van PEAK Coaching?
Je krijgt training volledig op maat van jouw specifieke doelen. Allround aan je conditie of kracht werken of gericht naar een doel toewerken zoals de CAAAP Duatlon Triatlon Kortrijk? In de app kies je tussen meerdere bewegingsvormen zoals yoga, boksen, kracht, conditie of ook food coaching. Geen zorgen, een personal coach bij PEAK Coaching is geen drill sergeant. Verwacht je aan haalbare coaching met een duurzame aanpak op lange termijn.
Waarvoor heeft PEAK Coaching een app? 
Jou ontzorgen als ondernemer, to the max. Met de app koop je je coins en boek je in enkele clicks een training waar en wanneer jij wil. Wil je personal training in Kortrijk? Prima, jouw personal coach komt tot bij jou aan de voordeur, of op locatie, in het stadspark bijvoorbeeld. Alles kan. In de app zie je ook jouw persoonlijke vooruitgang en een overview van je boekingen.
"Become the CEO of your body."
Contacteer ons of stel je vraag.
We helpen graag👋
Bedankt, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Oeps! Daar ging iets mis...