Boek je online intake call. Volledig vrijblijvend.

Tijdens deze call:

  • Maak je kort kennis met onze werking
  • Bespreek je je huidige situatie en challenges op vlak van gezondheid
  • Vertel je ons je ambities, of dat nu meer sporten, gezonder eten of meer mentale rust ervaren is
  • Ontdek je hoe jouw ideale traject eruitziet
Plan iets in mijn agenda

Maak werk van je voornemens. Inplannen?

Boek gratis jouw intake.
Vertel ons wat je nodig hebt en we leggen samen je persoonlijke doelen vast.
Kies hoeveel keer per week je wil trainen.
Leg je eerste sessie vast via de app en kies waar je wil sporten.
Komt er toch iets tussen? Annuleer je sessie tot 24 uur op voorhand zonder ze kwijt te spelen.
Deze drukbezette ondernemers gingen je voor
MEER SUCCESVERHALEN
Joëlle Speltdooren
Jo Leona
“Dankzij massage aan huis vind ik verlichting bij schouder- en rugpijn. Ik hoef me helemaal niet te verplaatsen, maar kan gewoon een therapeut aan huis boeken met mijn PEAK Coins. Een heel leuke ervaring.”
Katrien Vermeire
John & Jane
“PEAK Coaching zorgt ervoor dat ik me weer kan opladen om te sporten. Ook op de momenten dat mijn trainer er niet is. Als je een uur hebt gesport, kan je als ondernemer weer de wereld aan. Als stress echt de bovenhand neemt, heb ik nu de ademhalingstools om tot rust te komen.”
Tanguy Serraes
HLVC
“Ik heb voor PEAK Coaching gekozen omdat ik energieker aan mijn dag wil beginnen. Dankzij de persoonlijke aanpak van Seppe en zijn trainers ben ik veel fitter en scherper. Fysiek, maar ook mentaal.”

Heb je vragen?


Mocht je specifieke vragen hebben, aarzel niet om ons te contacteren.
Kan ik mijn sessie annuleren?
Tot 24u op voorhand kan je je sessie annuleren zonder kosten. Je krijgt je coins dan terug en je kan er een nieuwe sessie mee boeken. Last-minute annulaties zijn niet terugbetaald - ook bij wijze van extra motivatie natuurlijk!
Tussen welke tijdstippen kan ik een sessie plannen?
We matchen jou met een personal coach, online of in je regio. Je personal coach kan er al aan beginnen om 06.30 u ‘s ochtends. Je kan een sessie vastleggen tot 21.00 u ‘s avonds. Door de flexibele beschikbaarheid van onze coaches vind je in je drukke agenda toch tijd om aan je gezondheid te werken.
Hoelang zijn mijn coins geldig?
Jouw coins zijn 18 maanden geldig. Als klant beslis je zelf met welke frequentie je sessies wil inplannen. Sommige klanten kiezen voor 2 keer per week, anderen voor 3 of meerdere keren. Ben je toch op reis voor langere tijd? Dan kunnen je coins tijdelijk bevroren worden zodat je ze niet verliest.
Kan ik als ondernemer de kosten van coaching inbrengen?
In de meeste gevallen zijn de kosten aftrekbaar, omdat we werken aan je algemene gezondheid als ondernemer. We besteden niet alleen aandacht aan sport en beweging, maar ook aan slaap, ademhaling, voeding en mentale gezondheid.
Kan ik ook sportsessies boeken met een collega of partner, of moet het alleen?
Duo-trainen met je partner of zelfs met je management team: dat is allemaal mogelijk. Je kan dit het best aanvragen via het contactformulier op onze website.
Moet ik inboeken op een vast tijdstip?
Neen! Dat is een van de voordelen van PEAK Coaching. Jij kiest elke week wanneer je begeleiding wilt, en onze coaches en experten stemmen hun agenda af op die van jou. Met de PEAK Coaching app gaat dat heel gemakkelijk. Hou je je liever aan een routine? Dan kies je gewoon elke week hetzelfde moment.
Welke sessies kan ik allemaal boeken?
Het aanbod van PEAK Coaching is enorm gevarieerd: personal training, yoga, boks, endurance coaching, massage en cupping, ijsbaden, food coaching en mental coaching. En dat allemaal te boeken via de app, waar en wanneer jij wil.
Zijn de coaches bij PEAK Coaching ervaren?
Jazeker. Een PEAK coach wordt zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en mindset. Elke coach die bij ons start, wordt ook intern opgeleid over onze way of working. Daardoor is elke coach bij PEAK Coaching een expert in het vak.
Waar kan ik sessies laten doorgaan?
Dat kies jij. Bij personal training kun je bijvoorbeeld kiezen om thuis, in het park of op het strand te trainen. Bij sessies zoals massage of cupping heb je logischerwijs een rustige setting nodig, en is het bijvoorbeeld aan huis.
Hoe lang duurt een sessie bij PEAK Coaching?
Zowat iedere sessie duurt ongeveer een uur.