Welkom bij de Social Club

Dankzij onze events leer je bij over gezondheidstopics van de beste experten, en kom je in contact met ambitieuze collega-ondernemers. Bijleren over gezondheid, en de basis voor duurzame businessrelaties leggen. Da's pure win-win, toch?

Een PEAK Social Club is een inspirerende keynote, telkens gekoppeld aan een ontbijt- of lunchsessie met achteraf de nodige portie networking. Wat denk je, zien we je binnenkort op een van onze events?

ONTDEK DE EVENTS

#3 Sport & Business met Bart Coone (Waregem)

Event afgelopen

Ondernemen is topsport: elke dag presteren op hoog niveau. Waar topsporters vaak omringd worden door een gans team van health experten, sta je er als ondernemer vaak alleen voor.

Een keynote over hoe je een topsportmentaliteit inzet als ondernemer en je prestaties - en vooral gezondheid - naar ongeziene hoogtes tilt.

personal trainer
Personal coach en ondernemer training
Personal coach en ondernemer training
personal trainer

#2 Mental Health met Anneleen De Lille (Gent)

Event afgelopen

Hoe houd je alle ballen in de lucht, hoe kun je focus houden in een wereld vol afleiding en waken over je mentale gezondheid als ondernemer? Een keynote van een expert op vlak van mentale gezondheid en duurzame gewoonteverandering.

#1 Intermittent Living met Siebe Hannosset (Antwerpen)

Event afgelopen

Hoe kun je aloude stressprikkels zoals hitte, koude, honger, dorst inzetten om weerbaarder, energieker en besluitvaardiger te worden? Een boeiende keynote door mentor van high performers Siebe Hannosset. Boordevol tips om met meer focus en energie door de dag te gaan.

personal trainer
Personal coach en ondernemer training
Verder geïnspireerd worden op vlak van gezondheid?Proef van hoe we te werk gaan richting meer focus en energie voor jou. Claim je gratis sessie bij PEAK Coaching.
CLAIM GRATIS SESSIE