Welkom bij  
PEAK Social Club

Laat je inspireren op vlak van gezondheid en omring jezelf met gelijkgestemde ondernemers en c-levels. Bij PEAK Coaching werken we met zaakvoerders om hun gezondheid op zowel mentaal als fysiek vlak te boosten.

Daarnaast willen we ook een community in gang zetten van fitte leiders, en daar kan jij deel van uitmaken. Ontdek de kalender hieronder!


Zien we je binnenkort?

Social ride @ PEAK HQ Destelbergen (incl. koffie en ontbijt)

28 april 2024

Schrijf gratis in voor de Social Ride op zondag 28 april 2024 die om 10u vertrekt vanuit PEAK HQ in Destelbergen. Een ontspannende 'social ride' aan gezapig tempo van zo'n twee uurtjes. Ideaal om te netwerken op de fiets met gelijkgestemde ondernemers!

Schrijf gratis in
personal trainer

Social yoga @ PEAK HQ Destelbergen

7 mei 2024

Schrijf gratis in voor de Social Yoga op dinsdag 7 mei 2024 die om 18u begint @ PEAK HQ. Weg met dat zweverige imago. Ontdek yoga: de tool die je sterker, stabieler en soepeler maakt als ondernemer.

Schrijf gratis in
personal trainer

Ontbijtsessie 'Nu of nooit' met ultraloper Olivier Verhaege @ Antwerpen

12 juni 2024

Koop tickets voor een inspirerende keynote over het belang van sport bij ondernemers. Ontdek hoe je een winnaarsmentaliteit krijgt en ambitieuze doelen met succes afvinkt.

Info en tickets
personal trainer

Ontbijtsessie 'Changing habits' met Anneleen De Lille @ Kortrijk

19 september 2024

Koop tickets voor de keynote waarin je leert hoe je over je mentale gezondheid waakt in stressvolle periodes en in momenten van afleiding. Neem terug controle over je productiviteit en innerlijke rust.

Info en tickets
personal trainer

Lunchsessie 'Supplementatie op basis van DNA-inzicht' met 4Gold @ Gent

22 november 2024

Koop tickets voor de lunchsessie met onze health partner 4Gold voor DNA-analyse met gepersonaliseerde gezondheidsinzichten. Ontdek hoe je presteert en herstelt als een topsporter met een boeiende keynote door founder Brent Luyckx en ex-profwielrenner.

Info & tickets
personal trainer
Verder geïnspireerd worden op vlak van gezondheid?Proef van hoe we te werk gaan richting meer focus en energie voor jou. Claim je gratis sessie bij PEAK Coaching.
CLAIM GRATIS SESSIE