Personal trainer Gent gezocht? Wij pakken je goede voornemens aan.

Meer conditie, gezonder eten, meer focus of mentale rust: wij bieden personal coaching waar en wanneer je wil in regio Gent. Allemaal te boeken via de app.

Boek vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek en ontdek hoe je ideale traject eruitziet.

Boek gratis kennismakingsgesprek
BOEK GRATIS INTAKE

Jouw personal coach in Gent begeleidt je als een echte topsporter: op alle vlakken van gezondheid. Mentaal en fysiek.

IS THIS YOU?

  • Een weekrooster om u tegen te zeggen
  • Vaak de benen onder tafel schuiven
  • Zeurende pijntjes
  • Motivatie die al snel verdwijnt
  • Getrouwd met je werk

ZO ZIEN WIJ HET

  • Een gezonde levensstijl haalbaar maken
  • Werken aan je gezondheid zonder Bourgondische activiteiten te moeten opofferen
  • Lichamelijke kwalen vervagen
  • Sporten is deel van jouw routine
  • Je bent een fitte, energieke leider

Jouw personal coach in Gent, waar en wanneer je wil.

Onze personal coaches in regio Gent staan van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat voor je klaar. Bij je thuis, op kantoor of in het Keizerpark bijvoorbeeld? Kan allemaal. Je personal coach brengt al het materiaal en jij verliest geen tijd in de wagen.

personal trainer
Personal coach Gent
Personal coach gentbrugge
personal trainer

Op maat van een overvolle en wisselende agenda

We hebben begrip voor de drukke agenda die je dagelijks in beslag neemt, en dat een consistente routine houden een uitdaging kan zijn. Daarom zijn onze personal coaches uiterst flexibel en passen ze zich aan jouw agenda aan. Het plannen van je volgende sessie in Gent wordt nog eenvoudiger dankzij de PEAK Coaching app. Met slechts een paar tikken kun je moeiteloos je volgende personal coaching ssessie inplannen, met de coach van jouw keuze 

fit coach ondernemer
Personal coach Gent
personal trainer

Op maat van een overvolle en wisselende agenda

We hebben begrip voor de drukke agenda die je dagelijks in beslag neemt, en dat een consistente routine houden een uitdaging kan zijn. Daarom zijn onze personal coaches uiterst flexibel en passen ze zich aan jouw agenda aan. Het plannen van je volgende sessie in Gent wordt nog eenvoudiger dankzij de PEAK Coaching app. Met slechts een paar tikken kun je moeiteloos je volgende personal coaching ssessie inplannen, met de coach van jouw keuze 

Op maat van jouw persoonlijke doelstellingen

Bij PEAK Coaching boek je meer dan alleen een ‘personal coach’: het zijn experten die je op meerdere vlakken ondersteunen. Heb je ergens pijn, slaap je minder goed, ervaar je veel stress, of wil je trainen voor de Sofico Marathon in Gent? Onze PEAK coaches werken samen met jou toe naar jouw doelen. 

personal trainer
pt gent
BOEK GRATIS INTAKE

Your coach, one click away!

Onze personal coaches in Gent

Eerst zien, dan geloven? Claim je gratis try-out sessie.


Ben je benieuwd waar je nu staat en waar je naartoe kan? Vraag dan je gratis sessie aan bij PEAK Coaching. In een try-out sessie luisteren we naar je huidige situatie, je ambities en waar je focuspunten liggen op vlak van gezondheid. Niets te verliezen, toch?

Claim gratis try-out sessie
Deze drukbezette ondernemers gingen je voor
MEER SUCCESVERHALEN
Joëlle Speltdooren
Jo Leona
“Dankzij massage aan huis vind ik verlichting bij schouder- en rugpijn. Ik hoef me helemaal niet te verplaatsen, maar kan gewoon een therapeut aan huis boeken met mijn PEAK Coins. Een heel leuke ervaring.”
Katrien Vermeire
John & Jane
“PEAK Coaching zorgt ervoor dat ik me weer kan opladen om te sporten. Ook op de momenten dat mijn trainer er niet is. Als je een uur hebt gesport, kan je als ondernemer weer de wereld aan. Als stress echt de bovenhand neemt, heb ik nu de ademhalingstools om tot rust te komen.”
Tanguy Serraes
HLVC
“Ik heb voor PEAK Coaching gekozen omdat ik energieker aan mijn dag wil beginnen. Dankzij de persoonlijke aanpak van Seppe en zijn trainers ben ik veel fitter en scherper. Fysiek, maar ook mentaal.”
1. Boek gratis jouw intake
2. Vertel ons wat je nodig hebt en we leggen samen je persoonlijke doelen vast.
3. Kies hoeveel keer per week je wil trainen.
4. Leg je eerste sessie vast via de app en kies waar je wil sporten.
5. Komt er toch iets tussen? Annuleer je sessie tot 24 uur op voorhand zonder ze kwijt te spelen.

Inzichten

Onze coaches motiveren en begeleiden over heel Vlaanderen ondernemers om gezonder te leven en hun energiepeil te boosten. Bekijk onze artikels boordevol handig tips!

BEKIJK ONZE ARTIKELS

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn sessie annuleren?
Tot 24u op voorhand kan je je sessie annuleren zonder kosten. Je krijgt je coins dan terug en je kan er een nieuwe sessie mee boeken. Last-minute annulaties zijn niet terugbetaald - ook bij wijze van extra motivatie natuurlijk!
Tussen welke tijdstippen kan ik een sessie plannen?
We matchen jou met een personal coach, online of in je regio. Je personal coach kan er al aan beginnen om 06.30 u ‘s ochtends. Je kan een sessie vastleggen tot 21.00 u ‘s avonds. Door de flexibele beschikbaarheid van onze coaches vind je in je drukke agenda toch tijd om aan je gezondheid te werken.
Hoelang zijn mijn coins geldig?
Jouw coins zijn 18 maanden geldig. Als klant beslis je zelf met welke frequentie je sessies wil inplannen. Sommige klanten kiezen voor 2 keer per week, anderen voor 3 of meerdere keren. Ben je toch op reis voor langere tijd? Dan kunnen je coins tijdelijk bevroren worden zodat je ze niet verliest.
Kan ik als ondernemer de kosten van coaching inbrengen?
In de meeste gevallen zijn de kosten aftrekbaar, omdat we werken aan je algemene gezondheid als ondernemer. We besteden niet alleen aandacht aan sport en beweging, maar ook aan slaap, ademhaling, voeding en mentale gezondheid.
Kan ik ook sportsessies boeken met een collega of partner, of moet het alleen?
Duo-trainen met je partner of zelfs met je management team: dat is allemaal mogelijk. Je kan dit het best aanvragen via het contactformulier op onze website.
Moet ik inboeken op een vast tijdstip?
Neen! Dat is een van de voordelen van PEAK Coaching. Jij kiest elke week wanneer je begeleiding wilt, en onze coaches en experten stemmen hun agenda af op die van jou. Met de PEAK Coaching app gaat dat heel gemakkelijk. Hou je je liever aan een routine? Dan kies je gewoon elke week hetzelfde moment.
Welke sessies kan ik allemaal boeken?
Het aanbod van PEAK Coaching is enorm gevarieerd: personal training, yoga, boks, endurance coaching, massage en cupping, ijsbaden, food coaching en mental coaching. En dat allemaal te boeken via de app, waar en wanneer jij wil.
Zijn de coaches bij PEAK Coaching ervaren?
Jazeker. Een PEAK coach wordt zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en mindset. Elke coach die bij ons start, wordt ook intern opgeleid over onze way of working. Daardoor is elke coach bij PEAK Coaching een expert in het vak.
Waar kan ik sessies laten doorgaan?
Dat kies jij. Bij personal training kun je bijvoorbeeld kiezen om thuis, in het park of op het strand te trainen. Bij sessies zoals massage of cupping heb je logischerwijs een rustige setting nodig, en is het bijvoorbeeld aan huis.
Hoe lang duurt een sessie bij PEAK Coaching?
Zowat iedere sessie duurt ongeveer een uur.
Waar in Gent kan ik trainen?
Onze personal trainers in Gent komen naar eender welke plek die handig is voor jou. Binnen, buiten, bij je thuis, op je werk, in een groen park in het Gentse… 
Kan ik ook trainen buiten de regio Gent? 
PEAK Coaching is actief in heel Vlaanderen, ook buiten Gent. Ben je vaak in een andere provincie? Geen probleem, dan matchen we jou zonder problemen met een andere personal coach bij jou in de buurt.
Heb ik materiaal nodig? 
Buiten je sportkleren en water hoef jij niets te voorzien. Onze personal coaches hebben al het nodige materiaal bij, inclusief trainingsmatjes.
Welke soorten trainingen mag ik verwachten van PEAK Coaching?
Je krijgt training volledig op maat van jouw specifieke doelen. Allround aan je conditie of kracht werken of gericht naar een doel toewerken zoals de Sofico Gent Marathon? In de app kies je tussen meerdere bewegingsvormen zoals yoga, boksen, kracht, conditie of ook food coaching. Geen zorgen, een personal coach bij PEAK Coaching is geen drill sergeant. Verwacht je aan haalbare coaching met een duurzame aanpak op lange termijn.
Waarvoor heeft PEAK Coaching een app? 
Jou ontzorgen als ondernemer, to the max. Met de app koop je je coins en boek je in enkele clicks een training waar en wanneer jij wil. Wil je bijvoorbeeld personal training in Gent? Prima, jouw personal coach komt tot bij jou aan de voordeur, of op locatie, in het stadspark bijvoorbeeld. Alles kan. In de app zie je ook jouw persoonlijke vooruitgang en een overview van je boekingen.
"Become the CEO of your body."
Contacteer ons of stel je vraag.
We helpen graag👋
Bedankt, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Oeps! Daar ging iets mis...