Personal coach in Antwerpen gezocht?

PEAK Coaching biedt personal coaching op maat voor ondernemers en leidinggevenden in regio Antwerpen, waar en wanneer je wil.

BOEK GRATIS INTAKE
BOEK GRATIS INTAKE

Onze personal coaches uit Antwerpen helpen je fysiek én mentaal fitter worden.

BEN JIJ DIT?

  • Een agenda waar je geen gaatje vindt
  • Vaker op restaurant dan thuis
  • Gezondheidskwalen ten top
  • Weinig drive om te blijven sporten
  • Al jouw tijd gaat naar je business

WIJ REGELEN DIT:

  • Een haalbare, gezonde lifestyle
  • Gezonder worden en toch af en toe zondigen
  • Minder fysieke kwalen
  • Sporten is deel van je routine
  • Je hebt meer focus en energie om te ondernemen

Jouw gezondheid is onze topprioriteit.

Wij stemmen onze agenda af op die van jou - niet omgekeerd. Contacteer ons en één van onze personal coaches uit Antwerpen vliegt er samen met jou in.

BOEK GRATIS INTAKE

PERSONAL COACHING IN ANTWERPEN, WANNEER JE WIL

Onze personal trainers in en rond Antwerpen staan van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat voor je klaar. Bij je thuis, op kantoor of in een park in Antwerpen Zuid bijvoorbeeld? Geen probleem. Wij brengen al het materiaal mee dat nodig is, en jij verliest geen tijd met de verplaatsing.

personal trainer
Personal coaching regio Antwerpen
Personal trainer Antwerpen
personal trainer

OP MAAT VAN je drukbezette agenda

Wij begrijpen hoe vol je dagen zitten en hoe moeilijk het is om routine te houden. Daarom zijn onze personal coaches flexibel. We trainen op jouw schema. Bovendien gaat een sessie inboeken makkelijker dan ooit met de PEAK Coaching app. In een handomdraai leg je jouw volgende personal coaching in Antwerpen vast met jouw coach naar keuze. 

fit coach ondernemer

Afgestemd op jouw niveau

Bij PEAK Coaching boek je meer dan alleen een ‘personal COACH’: het zijn personal coaches die je op meerdere vlakken ondersteunen en beter willen maken. Heb je ergens pijn, slaap je slecht, heb je veel stress, of wil je trainen voor de Ten Miles in Antwerpen? Onze PEAK coaches werken samen met jou toe naar jouw doelen. 

personal trainer
coaching Antwerpen
BOEK GRATIS INTAKE

Your coach, one click away!

1. Boek gratis jouw intake
2. Vertel ons wat je nodig hebt en we leggen samen je persoonlijke doelen vast.
3. Kies hoeveel keer per week je wil trainen.
4. Leg je eerste sessie vast via de app en kies waar je wil sporten.
5. Komt er toch iets tussen? Annuleer je sessie tot 24 uur op voorhand zonder ze kwijt te spelen.

Personal coaches in Antwerpen

GEZIEN IN
De TijdTrendsBlooviDe MorgenBelgische Ondernemers PodcastBelgische Ondernemers Podcast

Inzichten

Onze coaches motiveren en begeleiden over heel Vlaanderen ondernemers om gezonder te leven en hun energiepeil te boosten. Bekijk onze artikels boordevol handig tips!

BEKIJK ONZE ARTIKELS

Veelgestelde vragen

Kan ik als ondernemer de kosten van coaching inbrengen?
In de meeste gevallen zijn de kosten aftrekbaar, omdat we werken aan je algemene gezondheid als ondernemer. We besteden niet alleen aandacht aan sport en beweging, maar ook aan slaap, ademhaling, voeding en mentale gezondheid.
Hoeveel keer kan ik per week trainen?
Dat kies je zelf, eventueel in samenspraak met je coach. Hoeveel sessies je kunt boeken, hangt natuurlijk ook af van hoeveel coins je nog hebt.
Kan ik mijn sessie annuleren?
Tot 24u op voorhand kan je je sessie annuleren zonder kosten. Je krijgt je coins dan terug en je kan er een nieuwe sessie mee boeken. Last-minute annulaties zijn niet terugbetaald - ook bij wijze van extra motivatie natuurlijk!
Tussen welke tijdstippen kan ik een sessie plannen?
We matchen jou met een personal coach, online of in je regio. Je personal coach kan er al aan beginnen om 06.30 u ‘s ochtends. Je kan een sessie vastleggen tot 21.00 u ‘s avonds.
Moet ik inboeken op een vast tijdstip?
Neen! Dat is een van de voordelen van PEAK Coaching. Jij kiest elke week wanneer je begeleiding wilt, en onze coaches en experten stemmen hun agenda af op die van jou. Met de PEAK Coaching app gaat dat heel gemakkelijk. Hou je je liever aan een routine? Dan kies je gewoon elke week hetzelfde moment.
Kan ik ook sportsessies boeken met een collega of partner, of moet het alleen?
Duo-trainen met je partner of zelfs met je management team: dat is allemaal mogelijk.
Waar in Antwerpen kan ik trainen?
Onze personal trainers in Antwerpen komen naar eender welke plek die handig is voor jou. Binnen, buiten, bij je thuis, op je werk, in een park in het Antwerpse… 
Kan ik ook trainen buiten de regio Antwerpen? 
PEAK Coaching is actief in heel Vlaanderen, ook buiten Antwerpen. Ben je vaak in een andere provincie? Geen probleem, dan matchen we jou zonder problemen met een andere personal coach bij jou in de buurt.
Heb ik materiaal nodig? 
Buiten je sportkleren en water hoef jij niets te voorzien. Onze personal coaches hebben al het nodige materiaal bij, inclusief trainingsmatjes.
Welke soorten trainingen mag ik verwachten van PEAK Coaching?
Je krijgt training volledig op maat van jouw specifieke doelen. Allround aan je conditie of kracht werken of gericht naar een doel toewerken zoals de 10 Miles in Antwerpen? In de app kies je tussen meerdere bewegingsvormen zoals yoga, boksen, kracht, conditie of ook food coaching. Geen zorgen, een personal coach bij PEAK Coaching is geen drill sergeant. Verwacht je aan haalbare coaching met een duurzame aanpak op lange termijn.
Waarvoor heeft PEAK Coaching een app? 
Jou ontzorgen als ondernemer, to the max. Met de app koop je je coins en boek je in enkele clicks een training waar en wanneer jij wil. Wil je bijvoorbeeld personal training in Antwerpen? Prima, jouw personal coach komt tot bij jou aan de voordeur, of op locatie, in het stadspark bijvoorbeeld. Alles kan. In de app zie je ook jouw persoonlijke vooruitgang en een overview van je boekingen.
"Ondernemen is topsport."
Contacteer ons of stel je vraag.
We helpen graag👋
Bedankt, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Oeps! Daar ging iets mis...