Ontdek de mental coaching met echte experten.

Vind de ideale sparringpartner om je mentale en emotionele welzijn te verbeteren en in stand te houden. Zorg voor jezelf en zo ook voor je dichte omgeving. Leer met praktische cases uit het werkveld hoe je omgaat met stress, faalangst & perfectionisme, productiviteit & focus en duurzame gewoonteverandering.

Your coach, one click away!

Mentale rust vinden in de drukte

Online

Heb je het gevoel dat je hoofd niet stilstaat? Dat er te veel mentale tabbladen open blijven staan? Mental coaching helpt je je mentale rust terugwinnen.

personal trainer
lachende ondernemer
lachende ondernemer
personal trainer

Omgaan met stress en uitdagingen

Online

Zitten je stresslevels op piekniveau? Rij je momenteel met de handrem op? In de mental coaching krijg je tools van echte experten om stress de baas te kunnen.

Focus houden in een wereld vol afleiding

Online

Mental coaching helpt je je cognitieve prestaties verbeteren. Het kan je productiviteit boosten en helpt je de juiste keuzes te maken op de belangrijke momenten.

personal trainer
lachende ondernemer
lachende ondernemer
personal trainer

Faalangst en perfectionisme de baas zijn

Online

Last van een blijvende bewijsdrang? Bang om te falen in wat je onderneemt? Dankzij mental coaching doe je aan zelfinzicht en krijg je toegang tot de juiste tools om je faalangst en perfectionisme de baas te zijn.

Duurzame gewoonteverandering

Online

Soms is het lastig destructieve gewoontes bij jezelf te herkennen. Een sparringpartner hebben helpt je om die gewoontes te detecteren en ze om te buigen naar duurzame gewoontes.

personal trainer
lachende ondernemer
1. Boek gratis jouw intake
2. Vertel ons wat je nodig hebt en we leggen samen je persoonlijke doelen vast.
3. Kies hoeveel keer per week je wil trainen.
4. Leg je eerste sessie vast via de app en kies waar je wil sporten.
5. Komt er toch iets tussen? Annuleer je sessie tot 24 uur op voorhand zonder ze kwijt te spelen.

Inzichten

Onze coaches motiveren en begeleiden over heel Vlaanderen ondernemers om gezonder te leven en hun energiepeil te boosten. Bekijk onze artikels boordevol handig tips!

BEKIJK ONZE ARTIKELS
Terug naar overzicht

Onze mental health experten

Ontvang 7 tips van onze mental health experten.
Claim je tips van onze mental health experten op vlak van gewoonteverandering, focus, perfectionisme en innerlijke rust.
TIPS ONTVANGEN