Beleef een unieke PEAK member experience

Altijd al voor een marathon willen gaan, maar is het er nog niet van gekomen? Ontdek 'Road to Valencia': een unieke member experience waar je met een tiental ondernemers de marathon van Valencia loopt. Onder premium voorbereiding en on-site begeleiding van de PEAK endurance coach Wes.

Bedankt aan onze partners All In, Runner's lab, Coeur Catering & Maurten.

Marathon in Valencia
Drinkfles sportende ondernemer

Krijg premium begeleiding met PEAK endurance coaching

Bij PEAK Coaching kun je rekenen op premium begeleiding: we gidsen jou richting die marathon met een doelgerichte voorbereiding en begeleiden je ook nog eens on-site. Je staat niet alleen voor deze uitdaging. We doen dit samen.

Je kan rekenen op schema's op maat met wekelijkse aanpassing, een uitgebreide lactaattesting en loopanalyse door All In en on-site aanwezigheid van PEAK endurance coach Wes.

Healthy meals & snacks by private chef Wim De Bruyne

Bij sportieve uitdagingen horen natuurlijk gezonde en lekkere maaltijden. Mens sana in corpore sano. Daarom nemen we een van onze PEAK members Wim De Bruyne mee die met Wim Coeur Catering kunst op jouw bord tovert waardoor jij nog net dat tikkeltje beter presteert op de marathon.

Gezonde maaltijd bij ondernemers
Verblijf in Valencia

Verblijf in een luxueuze villa onder de Spaanse zon

Bij grenzen verleggen hoort ook de nodige dosis decompressie. Je verblijft samen met de anderen in een luxueuze villa onder de Spaanse zon. Even verfrissen? Kan natuurlijk perfect dankzij het ruime zwembad in de tuin! De marathon van Valencia lopen samen met PEAK Coaching is een totaalbeleving.